SAMSUN / TEKKEKÖY - Kamuran Çelik İlkokulu

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Program vesilesiyle okulumuza ve öğretmenlerimize hediyeler göndererek ve de ziyaretimize gelerek yanımızda olduklarını hissettiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa UZUNLAR başta olmak üzere; Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR'a, Kızılay Tekkeköy Şubesi Başkanı ve çalışanlarına, velilerimize ve okulumuz çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyor ve okulumuzun birbirinden değerli, fedakar ve emektar öğretmenleri başta olmak üzere ülkemizin güzel geleceğine imzalarını atan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Asarağaç ana sınıfı öğrencilerimizin bahçede kitap okuma ve çiçek dikme etkinliği.

Kas

19 Mayıs Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okuyan bir grup gönüllü üniversite öğrencisi Asarağaç Mahallesi'nde açılmış olan ana sınıfımızı ziyaret edip öğrencilere sürpriz yaptılar. Minik öğrencilerle büyük öğrenciler gün boyunca birlikte onlarca etkinlik ve çalışma yaparak çok güzel vakit geçirdiler.

Kas

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Şube Müdürü Ümit Aslan okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzu ve sınıfları gezerek eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen müdürlerimiz, okulumuz idarecileri ve öğretmenleri ile de bir araya gelerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kas

Çanakkale savaşları mobil müzesi okulumuza geldi. Müzeye yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz müze içinde yer alan Çanakkale Zaferi'nden esintilerin yer aldığı resimleri ve bu savaşlarda kullanılan eşya, silah vb. eşyaları yakından görme fırsatı buldular.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım günü okulumuzda anma töreni yapıldı.

Atamıza sonsuz sevgi, saygı, minnet, rahmet ve özlemle...

Kas

Okulumuzda açılan zeka oyunları kursundan görüntüler.