SAMSUN / TEKKEKÖY - Kamuran Çelik İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bando takımı yürüyüşüyle başlayan bayram programı öğrencilerimizin gösterileriyle devam etti. Bayram programının ardından Okulumuz bahçesinde kurulan kermes çadırına tüm öğrenci, öğretmen ve velilerilerimiz katılım gösterdi.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri, 15 Mart Cuma günü Samsun müzesini gezdiler.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine Salı ve perşembe günleri ders çıkışında drama kursu yapılmaktadır.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma günü münasebetiyle Okulumuzda yangın alarm tatbikatı yapıldı. Samsun itfaiye amiri Ercan Bey ve Tekkeköy sivil savunma amiri Hakan Beyin de katıldığı tatbikat programı ile öğrenci, öğretmen ve diğer personele yerinde ve uygulamalı olarak afet farkındalık eğitimi, yangın güvenliği eğitimleri verildi.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen planetaryum çadırı etkinliği ile öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda uzay ve gezegenler hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Okulumuz 2 ve 4. sınıf öğrencileri ile ders çıkışında resim kursu yapılmaktadır.

Kas

Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü nedeniyle Okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Cumhuriyet Bayramı velilerimizin de katılımıyla Okulumuzda coşkulu bir törenle kutlandı.

Kas

Filistin ve Gazze'de saldırı ve işgale maruz kalan mağdur aile ve çocukları yayarına okulumuzda kermes düzenlendi.

Kas

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Canik Belediyesi Orman Okuluna gezi düzenledi. Gezide keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz doğayla ve hayvanlarla iç içe olmanın tadını çıkardılar. Öğrencilerimiz ayrıca, etkinlik sürecinde hayvanları beslediler, yemek yaptılar ve çeşitli açık alan oyunları oynadılar.

May

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri Samsun merkezinde bulunan Kent Müzesine gezi düzenlediler.

May

TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümünü kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Okulumuzda düzenlenen programla çoşkuyla kutlandı. Velilerimizin de katıldığı programda şiirler, şarkılar, yarışmalar ve halk oyunları gösterileri yer aldı. Programda ayrıca velilerimizin de katkısıyla okulumuz yararına düzenlenen kermes de yer aldı.

Mrt

Okuma-yazma sürecini başarıyla tamamlayıp okuma ve yazmayı öğrenen 1. sınıf öğrencilerimiz için velilerin de katılımıyla "Okuma Bayramı" programı düzenlendi.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 102. yılı ve İstiklâl Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u anma günü dolayısıyla Okulumuzda anma programı düzenlendi. Yapılan törende günün anlamı ile ilgili konuşma ve şiirler yer aldı. Programda ayrıca, İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılan ve derece alan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Recep ÖNER tarafından ödül takdimi yapıldı.

Ara

Aile içi ilişkiler, ev yönetimi, çocukların fiziksel ve duyuşsal gelişimi konularında bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik rehberlik edilmesi maksadıyla okulumuzda velilere yönelik aile eğitimi verilmeye başlandı.